Άρης: Ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Στην αυριανή συγκέντρωση με τους φίλους της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο σωματείο, ενδέχεται να προκύψει από τον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή. Το όλο θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και είναι πιθανόν μέχρι αύριο να κλείσει οριστικά.

Το φαβορί για τη θέση εξακολουθεί να είναι ο Βαλκάνιος τεχνικός με προϋπηρεσία σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, αν και την Παρασκευή βρέθηκε στη Λεμεσό ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, με τον οποίο έγινε μια επαφή, χωρίς όμως να προκύψει συνεργασία. Και αυτό γιατί φαίνεται

ότι τόσο για τον κ. Δημοσθένους όσο και για τον διευθυντή της ομάδας Τόνι Αντωνίου, η λύση του Βαλκάνιου μοιάζει να είναι η καλύτερη δυνατή για τη λεμεσιανή ομάδα.

Πέρα από το θέμα προπονητή, από εβδομάδας θα «τρέξουν» και τα μετεγγραφικά. Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει ποιοι θα μείνουν από το περσινό ρόστερ, και θα εμπλουτιστεί με νέο αίμα. Ήδη αποκτήθηκαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές και θα έρθουν στους «πράσινους» της Λεμεσού ακόμα περισσότεροι, αφού έχουν αποχωρήσει ήδη δέκα ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα. Δεν αποκλείεται, αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση, να μεγαλώσει αυτός ο αριθμός, αφού σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν στον Άρη να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα οποιουδήποτε παίκτη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα