Ανόρθωση: Να τους σπρώξει στο βουνό ο Λέβι

Το ότι η Ανόρθωση κάνει το χειρότερο της ξεκίνημα των τελευταίων ετών είναι δεδομένο. Το ότι η Ανόρθωση χρειάζεται νέο ξεκίνημα και αυτό είναι δεδομένο. Ποιος θα πάρει από το χέρι τους ποδοσφαιριστές για να τους οδηγήσει στην επόμενη μέρα; Η διοίκηση αποφάσισε και ο Ρόνι Λέβι θα το κάνει αυτό.

Η κυρία έχει να ανέβει ένα τεράστιο βουνό μπροστά της. Θα πρέπει όμως για αρχή να μάθει να περπατά και μετά τα υπόλοιπα. Ο Ισραηλινός τεχνικός καλείται από το πρώτο του παιχνίδι να δώσει στην ομάδα την νέα

φιλοσοφία. Την δικιά του προκειμένου η ομάδα του να κάνει την αρχή. Θα πρέπει άμεσα η ομάδα της Αμμοχώστου να πετύχει την πρώτη της νίκη μετά από ενάμιση μήνα (τελευταία ήταν κόντρα στον Άρη με 1-2 αρχές Σεπτεμβρίου) και να κοιτάξει το μέλλον της με πιο καθαρό μυαλό.

Ο Ρόνι Λέβι καλείται να ανεβάσει παράλληλα τους ποδοσφαιριστές του. Να βρούν κίνητρο αλλά και την χαμένη τους ενέργεια προκειμένου να μην πάει η χρονιά χαμένη. Είναι δεδομένο πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να πετύχουν κάτι για το οποίο άρχισε η φετινή χρονιά. Δεν λέμε για κάποιο τίτλο αλλά τουλάχιστον να κυνηγήσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα