Σε ψηλά επίπεδα παραμένει και σήμερα η θερμοκρασία

Τελευτάιο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη κι όμως η θερμοκρασία δεν λέει να κατέβει σε θερμοκρασίες αντίστοιχες της εποχής. Σήμερα θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα παράλια και στους 20 στα ορεινά.

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και σήμερα, παρότι βρισκόμαστε ένα μόλις βήμα πριν τον Νοέμβριο. Παροδικά θα παρουσιαστούν κάποιες νεφώσεις ενώ οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά

νοτιοανατολικοί µέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια µέτριοι, 4 µποφόρ.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με τη θερµοκρασία θα κυμαίνεται στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 19 στα νότια παράλια, στους 18 στα ανατολικά παράλια και στους 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακη δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη διαφοροποίηση ο καιρό, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή μείωση τη Δευτέρα. Πιθανότητα βροχών την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα