Ανόρθωση: Μία ευκαιρία, ένα τέρμα, τρεις βαθμοί!

Αν στην Ανόρθωση σταθούν απλώς στην ουσία, τότε πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών σε μιαν αφιλόξενη έδρα τα τελευταία χρόνια. Η νίκη τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας πραγματοποιώντας κυριολεκτικά απόδραση από το Τσίρειο στάδιο απέναντι στην ΑΕΛ. Αυτό όμως που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη και η Ανόρθωση την κατέκτησε.


Αν όμως κάποιος αναλύσει τον αγώνα, τότε θα καταλήξει ότι τα αρνητικά συμπεράσματα είναι περισσότερα από τα θετικά.
Ίσως η «Κυρία»

πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση ώς τώρα στο πρωτάθλημα. Μπορεί σε προηγούμενους αγώνες να χαράμιζε σχεδόν ένα ημίχρονο πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις, το Σάββατο, όμως, ήταν κακή και στα δυο ημίχρονα. Στάθηκε σε έναν ακόμη αγώνα τυχερή, καθώς δεν πλήρωσε τα μεγάλα κενά διαστήματά της. Σε αρκετούς αγώνες παρουσίασε κενά διαστήματα, π.χ. με τον Άρη, την ΕΝΠ, την Πάφο, την Αγία Νάπα.

Πραγματοποίησε μια ευκαιρία στο α' ημίχρονο, πετυχαίνοντας το ωραιότατο τέρμα με τον Βίκτορ. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να «πατήσει» την περιοχή του Ντεγκρά. Σε όλον τον αγώνα πραγματοποίησε μια ευκαιρία, πέτυχε ένα τέρμα και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Κακή ανάπτυξη, προβληματική σε μεγάλο βαθμό αμυντική λειτουργία, γραμμές που μεταξύ τους λόγω της απόστασης δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν, άγχος, καθόλου πάθος, έχοντας ταυτόχρονα και την τύχη με το μέρος της. Καθόλου δημιουργική και με καθαρό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αυτό φάνηκε και από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Πάους, βάζοντας τους Πελέ και Μαραγκό για να ενισχύσουν το κέντρο βοηθώντας περισσότερο την αμυντική λειτουργία.

Στα θετικά συμπεράσματα, το γεγονός ότι μέσω μιας τέτοιας εικόνας πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να δεχθεί τέρμα. Ωστόσο θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις εκείνες, ώστε η εικόνα της να βελτιωθεί στο μέγιστο. Δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα τόσο ποιοτική να κλείνεται στην άμυνα, να απομακρύνει την μπάλα όπως - όπως θέλοντας απλώς να προστατεύσει το αποτέλεσμα. Ακόμα και ο Αντρέ Πάους το ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου, ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.
Στα θετικά ότι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τρεις βαθμοί χάθηκαν με τον Απόλλωνα. Ποιότητα υπάρχει, αυτό που χρειάζεται είναι ν' ανεβεί η συνολική της εικόνα στο γήπεδο, ώστε τα αποτελέσματα να συνοδεύονται και από καλές εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα