Ανόρθωση: Μετρά μόνο νίκες

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η Ανόρθωση στη φετινή περίοδο, κερδίζει μετά από διακοπή πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής είχαμε έξι διακοπές πρωταθλήματος και με την επανέναρξη, η «Κυρία», έφτανε στη νίκη. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και αυτή τη φορά, φιλοξενώντας την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της στη μάχη της Ευρώπης.

Άξιο αναφοράς είναι ότι μια εκ των έξι νικών της Ανόρθωσης ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, επί της

ΑΕΚ στον Α’ γύρο με 2-1. Ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε μετά από διακοπή (λόγω Εθνικής) η «Κυρία». Ακολούθησε η νίκη επί του Οθέλλου με 1-0 τον Οκτώβριο, στη δεύτερη διακοπή (πάλι λόγω Εθνικής) του πρωταθλήματος. Διακοπή είχαμε και το Νοέμβριο, για Εθνικές ομάδες, με την Ανόρθωση να φεύγει θριαμβεύτρια από το «Μακάρειο», όταν άρχισε το πρωτάθλημα, συντρίβοντας την Δόξα με 4-0.

Ακολουθεί η διακοπή για τα Χριστούγεννα και αμέσως μετά η Ανόρθωση κάνει ποδαρικό με νίκη μέσα στο 2015, επί του Ερμή με 2-0 για να ακολουθήσει μια…εκτός προγράμματος διακοπή (βόμβα σε βάρος του διαιτητή Μούσκου), με την Ανόρθωση να επανέρχεται με νίκη επί του Οθέλλου με 2-0. Η τελευταία φορά ήταν μετά από τη διακοπή του αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο, όταν με την επανέναρξη η «Κυρία», κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-1.

Τώρα βρισκόμαστε στην έβδομη διακοπή, λόγω Πάσχα και στην Ανόρθωση, έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι σε άλλη μια νίκη, το ερχόμενο Σάββατο επί της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα