Ανόρθωση: «Μέχρι την Κυριακή θα γνωρίζουμε» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις τεχνικού διευθυντή, Καμίνσκι και Γκονσάλβες.

Για τις ανανεώσεις: «Φυσιολογικά είναι από τα πρώτα θέματα. Είμαστε σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και μελετώνται ονόματα. Τις επόμενές μέρες θα γίνουν και επαφές ωστόσο δεν βάλαμε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έρθει στην Κύπρο. Η Ανόρθωση έχει τον βασικό κορμό και από την άλλη ο Αντρέ Πάους γνωρίζει ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελε στην ομάδα».

Για

τον τεχνικό διευθυντή: «Έχουμε μιλήσει για ένα Ολλανδικό μοντέλο και περισσότερο έχουμε το μυαλό μας εκεί. Δεν απαραίτητο να είναι Ολλανδικής καταγωγής ο τεχνικός διευθυντής αλλά υπάρχει στο μυαλό μας αυτό το ενδεχόμενο».

Για την περίπτωση Γκονσλάλβες: «Είναι έτοιμη η συμφωνία ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Γκοσνάλες ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε. Υπάρχει επαφή της Ανόρθωσης με τη Ρίο Άβε και περιμένουμε να δούμε πια είναι η ανταπόκριση και μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να καταλήξουμε».

Για την περίπτωση Καμίνσκι: «Ο Καμίνσκι έχει αποχωρήσει πριν δυο μέρες. Μέσα Ιουνίου ξεκινά προετοιμασία με την Αντερλεχτ και θα δούμε αν θα υπάρξει κάτι από την Βελγική ομάδα. Εμείς θέλουμε και θέλει ο παίκτης να συνεχίσει την ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σ’ αυτό το θέμα».

Για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους: «Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαια τους. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν συναντήσεις και πάλι».



Keywords
Τυχαία Θέματα