Ανόρθωση: Η βελτίωση μέσα από αριθμούς

Κρίθηκε για την κακή αμυντική λειτουργία του πρώτου γύρου, όπου κακά τα ψέματα την… πλήγωσε αρκετές φορές ή αν προτιμάτε της στέρησε αρκετούς βαθμούς.

Πήρε πίστωση χρόνου αφού επρόκειτο για νέους ποδοσφαιριστές. Σήμερα όλοι μπορούν να παραδεχθούν την αισθητή βελτίωση που παρατηρείτε. Η Ανόρθωση με την πάροδο 20 αγώνων δέχθηκε ισάριθμα τέρματα. Τα 15 στον πρώτο γύρο και τα υπόλοιπα πέντε στο δεύτερο (απομένουν ακόμα δυο παιγνίδια).

Τη δεδομένη στιγμή η «Κυρία» διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ δέχθηκε τα λιγότερα τέρματα στο δεύτερο γύρο. Ταυτόχρονα

έχει την καλύτερη εντός έδρας αμυντική γραμμή –μαζί με τον ΑΠΟΕΛ- με έξι γκολ.

Στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό ο Καμίνσκι διατήρησε το μηδέν και η ομάδα διεύρυνε σε τρία παιγνίδια (στο πρωτάθλημα) το συγκεριμένο στατιστικό. Γεγονός που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο.

Η βελτίωση της άμυνας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο νικηφόρο σερί του δευτέρου γύρου και τούτο αποτυπώνεται μέσα από τους αριθμούς. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε ψηλά επίπεδα και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα