Οι Baker Tilly International ανακοινώνουν

Οι Baker Tilly International ανακοίνωσαν ετήσια έσοδα ύψους US $ 3,6 δις για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου 2014, από έτος σε έτος αύξηση της τάξης του 5%. Η κατάταξη του δικτύου έχει διατηρηθεί ως το 8ο μεγαλύτερο λογιστικό/ συμβουλευτικό δίκτυο παγκοσμίως.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος και Πρόεδρος κ. Geoff Barnes είπε πως «Το γεγονός ότι καταγράφουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά αύξηση των εσόδων, ενόσω η αγορά

παραμένει ανταγωνιστική και προκλητική όπως συμβαίνει και με την ευρύτερη παγκόσμια ανάκαμψη να παραμένει υποτονική, είναι ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι. Καταδεικνύει την εστίαση των μελών μας στην παροχή σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης. Καταγράψαμε κάποιες πραγματικά ισχυρές επιδόσεις τον τελευταίο χρόνο στις αναπτυσσόμενες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Αργεντινής, Κολομβίας και Παναμά - και βλέπω τις αναπτυσσόμενες αγορές ως ποσοστό των συνολικών παγκόσμιων εσόδων μας να αυξάνεται σημαντικά τα επόμενα χρόνια ».

Οι Baker Tilly International εκπροσωπούνται σήμερα από 154 ανεξάρτητες εταιρείες μέλη σε 133 χώρες και συγκεντρώνουν 27.000 άτομα σε 693 γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Γενικές Πληροφορίες

· Το σύνολο των εσόδων δηλώνεται σε δολάρια ΗΠΑ. Σε τοπικό νομισματικό επίπεδο το 2014 ήταν υψηλότερο και η συνολική ανάπτυξη σε δολάρια των ΗΠΑ έχει επηρεαστεί από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

· Η κατάταξη του δικτύου βασίζεται στους ετήσιους πίνακες κατάταξης που δημοσιεύονται τον Ιανουάριο κάθε έτους από το International Accounting Bulletin.

· Κάθε εταιρεία/μέλος της Baker Tilly International είναι μια ανεξάρτητη οντότητα. Τα μέλη δεν αναφέρουν τα έσοδα σε μικτή βάση.

· Στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται αντιπροσωπεύουν τα μικτά στοιχεία των ανεξάρτητων εταιρειών-μελών.

· Κάθε εταιρεία μέλος αναφέρει τα στοιχεία του λογιστικού έτους που έληξε κατά τους 12 μήνες έως τις 30 Ιουνίου.

Έσοδα ανά Περιφέρεια

· Ασία - Ειρηνικός - US$753m (+14%)

· Λατινική Αμερική - US$87m (+15%)

· Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική - US$1,188m (-3%)

· Βόρεια Αμερική - US$1,535m (+6%)

Έσοδα ανά υπηρεσία

· Ελεγκτικές - US$1,361m (+10%)

· Λογιστικές - US$454m (-2%)

· Φορολογικές - US$881m (+4%)

· Συμβουλευτικές - US$867m (+1%)

Keywords
Τυχαία Θέματα