Πρόγραμμα Πρόληψης Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας από ΟΓΕΕ

Κάτω απο το σύνθημα Προφυλάξου-Ενημερώσου ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών ( ΟΓΕΕ) Λευκωσίας με την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής και του Υπουργείου Υγείας συνεχίζει με επιτυχία την εκστρατεία διαφώτισης για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας .

Η εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση των γυναικών της υπαίθρου ως προς την σωστή τακτική πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης .

Η επόμενη Εκδήλωση-Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7:μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων

Πάνω και Κάτω Δευτεράς. Στην εκδήλωςη θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Υπουργός Υγείας Δρ. Φίλιππος Πατσαλής και ο Πανεριώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαίας.

Η β' φάση του πιλοτικού προγράμματος με την παροχή δωρεάν του τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες ηλικίας 25 με 65 ετών θα συνεχιστεί στο Ιατρικό Κέντρο Κλήρου . Προτρέπονται οι γυναίκες των κοινοτήτων Ταμασού και Ορεινής όπως επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλέφωνο 22632332 μεταξύ των ωρών 12.00 και 2.00μ.μ.

Ας μην ξεχνάμε η πρόληψη σώζει ζωές .

Keywords
Τυχαία Θέματα