Ανόρθωση: Φορτσάρει για το διπλό

Με την επιστροφή των διεθνών στην σημερινή προπόνηση, η Ανόρθωση μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Στο μυαλό όλων είναι να μειωθεί η διαφορά στους δυο βαθμούς από τους «γαλαζοκίτρινους». Η αρνητική συγκομιδή βαθμών στους τελευταίους πέντε αγώνες στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ,

το γεγονός ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει διπλό σε ντέρμπι είναι σαφώς κίνητρα αλλά το πιο σημαντικό κίνητρο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σε αυτό επικεντρώνονται όλοι. Όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η Ανόρθωση έχει παρουσιάσει πολλές ποδοσφαιρικές αρετές στις πρώτες δέκα αγωνιστικές. Σαφώς έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα όμως όταν στοχεύεις ψηλά πρέπει να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια.

Ο Αντρέ Πάους ετοιμάζει πλάνο νίκης. Ερωτηματικά υπάρχουν για το ποίοι θα πάρουν θέση βασικού ωστόσο το μοναδικό ζητούμενο είναι όποιοι και αν αγωνιστούν να καταφέρουν να πάρουν το διπλό. Φυσικά θα πρέπει να κάνει και τις σωστές επιλογές ο Αντρέ Πάους δίνοντας σε αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση φανέλα βασικού.

Σημαντικό κομμάτι αυτού του ντέρμπι είναι ο κόσμος. Από τις 19:00 η πώληση των εισιτηρίων είναι ελεύθερη με την κίνηση να είναι αυξημένη. Ενδεχομένως στις επόμενες ώρες ή μέχρι αύριο το πρωϊ να μην υπάρχει εισιτήριο για δείγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα