Ανόρθωση: Εκστρατεία νίκης στο «Τάσος Μάρκου»

«Κλειδί» για τη μετέπειτα πορεία της Ανόρθωσης θεωρείται το σημερινό παιχνίδι με την Αγία Νάπα στο Παραλίμνι και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουν άπαντες στην «κυρία».

Η ομάδα του Αντρέ Πάους εκστρατεύει στο «Τάσος Μάρκου» με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση, αλλά και μεγάλη δυναμική, στην προσπάθεια που κάνει για επάνοδο σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ασφαλώς για έξοδο στην Ευρώπη. Η νίκη που πέτυχε επί του Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική δεν πρέπει να πάει χαμένη και το σημερινό παιχνίδι με την ουραγό Αγία Νάπα προσφέρεται για να κολλήσει δεύτερη

επιτυχία και να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά, εκμεταλλευόμενη τις όποιες απώλειες προέκυψαν από το χθεσινό ντέρμπι Ερμή-ΑΕΚ. Άλλωστε, απώλειες σε τέτοιου είδους αγώνες απαγορεύονται, χωρίς βεβαίως να υπάρχει οποιοδήποτε ίχνος υποτίμησης, αφού η Αγία Νάπα όχι μόνο απέδειξε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά προέρχεται και από ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Ενισχυμένη με ΜάκοΠέρα των δύο παροπλισμένων Σεράν και Ιακοβένκο, εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα έμεινε και ο Λετονός επιθετικός Βαλερί Σαμπάλα. Ωστόσο, επιστρέφει από τιμωρία ο Μάκος, που λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Αντρέ Πάους, για τον καταρτισμό του τελικού του πλάνου, αφού του δίνει μια επιπλέον λύση στη μεσοαμυντική γραμμή. Βεβαίως, ενδεκάδα που… κερδίζει δεν αλλάζει και δεν αποκλείεται στο σημερινό παιχνίδι με την Αγία Νάπα να δούμε τους ίδιους έντεκα που άρχισαν το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή. Ουσιαστικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Μάκος.Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καμίσνκι, δεξιά στην άμυνα ο Τζ. Δημητρίου, αριστερά ο Νούχου και στόπερ ο Χόλγκερσον μαζί (μάλλον) με τον Λαΐφη. Οι Μαϊσουράτζε και Αμπουρτζάνια θα συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα, με τον Γκαρσία να κινείται σε πιο ελεύθερο και επιθετικό ρόλο. Σε περίπτωση που επιλεγεί ο Μάκος για μια θέση στον άξονα, τότε θα μείνει εκτός ο Γκαρσία και θα μετακινηθεί σε ρόλο επιτελικού ο Αμπουρτζάνια. Υπάρχει ακόμη η περίπτωση, ο Μάκος να αγωνιστεί ως στόπερ και να ελευθερώσει τον Λαΐφη προς τον άξονα και αφήνοντας εκτός έναν εκ των Αμπουρτζάνια ή Γκαρσία. Την επιθετική τριάδα θα αποτελούν οι Αβραάμ, Κάλβο και Μακρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα