Ανόρθωση: Δεν καρποφόρησε για τέταρτη κίνηση

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε χθες, με την Ανόρθωση σ' αυτήν την περίοδο να αποκτά τρεις ποδοσφαιριστές, τους Ίσμαελ Γκονσάλβες, Ανδρέα Κίττο και Τζερόμ Μανζορό. Τις τελευταίες ημέρες, ειδικά χθες, η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Σταν Φαλξ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Το μήνυμα που έβγαινε κατά τη χθεσινή ημέρα ήταν ότι αν δεν βρισκόταν ποδοσφαιριστής που να ικανοποιούσε την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή, αλλά και να ήταν στο οικονομικό πλαίσιο που έθετε η διοίκηση, δεν θα γινόταν

τέταρτη μετεγγραφή. Τα τελευταία 24ωρα αρκετά ονόματα εξετάστηκαν από την Ανόρθωση και για κάποια άλλα επέδειξε ενδιαφέρον, όπως του Χέλιο Πίντο, όμως λόγω οικονομικού δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Πλέον η Ανόρθωση συνεχίζει τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας τρεις νέες προσθήκες στο δυναμικό της.

Να αντιδράσει
Δεν ενόχλησε μόνο η ήττα από τον Ερμή, ενόχλησε και η κακή εμφάνιση. Ευθύνες καταλογίζονται στους ποδοσφαιριστές και στον Αντρέ Πάους. Αυτοί που στον αγώνα με τον Απόλλωνα έκαναν την απίστευτη ανατροπή, αυτοί που πήραν ό,τι έδωσαν με τον Ερμή, αυτοί καλούνται να αντιδράσουν στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου, τον πρώτο για την προημιτελική φάση. Στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι σαφώς η νίκη, έτσι ώστε η Ανόρθωση να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία άρχισε ουσιαστικά από χθες. Δυο προβλήματα έχουν προκύψει. Οι Μαρτίνες και Τζανακάκης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης. Για τον αυριανό αγώνα επιστρέφει ο Πελέ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Ο Αντρέ Πάους έχει αρκετές επιλογές για το αρχικό σχήμα, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή και να πεισμώσουν από την ήττα με τον Ερμή, στέλνοντας μηνύματα σε όλους αυτούς που τους αμφισβήτησαν.

Σενάρια για το αρχικό σχήμα αρκετά. Ο Κόπριβετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τζανακάκης και στο αριστερό ο Σβεχλέν. Για το κέντρο της άμυνας, στο πρώτο σενάριο το δίδυμο αποτελούν οι Χόλγκερσον και Λαΐφης, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, ενώ στο δεύτερο σενάριο τη θέση του Χόλγκερσον, δίπλα στον Λαΐφη, θα πάρει ο Βίκτορ. Στη μεσαία γραμμή αν χρησιμοποιηθεί το δίδυμο του πρώτου σεναρίου τότε θα αγωνιστούν Βίκτορ, Πελέ και Μαρτίνες. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ο Κάλβο, στα αριστερά ο Μακρής και στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού. Για τη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει και δεύτερο σενάριο. Η τριάδα στον άξονα να αποτελείται από τους Βίκτορ, Πελέ και Ορλάντι. Δεξιά στο φτερό ο Μαρτίνες, αριστερά ο Κάλβο και στην κορυφή ο Μακρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα