Ανόρθωση: Απογοητευτική η συγκομιδή από τα ντέρμπι

Με την πάροδο δεκατεσσάρων αγωνιστικών η Ανόρθωση μάζεψε συνολικά 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Εθνικό Άχνας!

Μέχρι τώρα η ομάδα του Αντρέ Πάους έδωσε πέντε παιχνίδια με ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μάζεψε 13 βαθμούς, μετρώντας μόνο μια απώλεια κόντρα στον Εθνικό (0-0).Μια χαρά τα πάει η Ανόρθωση με μικρότερες αντιπάλους, ενώ όταν έρθει η ώρα για τα ντέρμπι μπορεί να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν παίρνει την ουσία. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα 9 ντέρμπι που έδωσε γνώρισε

την ήττα στα 7 και κέρδισε στο γήπεδο της Ομόνοια και ΑΕΚ.

Βεβαίως η συγκομιδή από τα ντέρμπι είναι απογοητευτική, ωστόσο η παρουσία της στα πλείστα από αυτά είναι ικανοποιητική. Αυτό δείχνει την αδυναμία της Ανόρθωσης στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία φάσεων μπροστά από την αντίπαλη εστία. Βελτίωση σε αυτό τον τομέα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αποτελέσει και φάρο για καλύτερη συνέχεια. Σίγουρα η Ανόρθωση παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζει εμπειρίες (αφού έχει πολλούς νεαρούς) και θεωρείται σίγουρο ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα