Ανόρθωση: "Με πολλές φιλοδοξίες"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η διάσκεψη τύπου του τμήματος φούτσαλ της Ανόρθωσης ενόψει της έναρξης της περιόδου, με την πρεμιέρα να είναι αύριο, στον εκτός έδρας αγώνα στη Σωτήρα, με αντίπαλο το Παραλίμνι.

Ανοίγοντας τη διάσκεψη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Χρήστος Πουλλαΐδης, δήλωσε:

«Σας καλωσορίζω στη διάσκεψη τύπου του τμήματος φούτσαλ της ομάδας μας. Πρόκειται όπως γνωρίζετε για το νεαρότερο τμήμα της Ανόρθωσης, με μόλις τρία συμπληρωμένα χρόνια ζωής.

Φέτος, μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο δραστηριοποίησης του τμήματος και συνάμα δεύτερο στην πρώτη κατηγορία.

Με πολλές φιλοδοξίες, ενισχυμένοι με ποιοτικούς φουτσαλιστές και φυσικά περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας.

Κάθε Πέμπτη στις 20:30, οι βραδιές θα έχουν και φέτος χρώμα Ανόρθωσης, ιδιαίτερα όταν αγωνιζόμαστε στην προσωρινή μας έδρα, το «Κίτιον».

Σας καλώ να στηρίξετε λοιπόν το τμήμα φούτσαλ, όπως και όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία, αρχής γενομένης από αύριο στην πρεμιέρα, στη Σωτήρα.

Η ομάδα φούτσαλ μας έκανε περήφανους και πιστεύω είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Κύρια συστατικά είναι ο ενθουσιασμός, η αγνότητα και το νεαρό της ηλικίας των παιδιών, που φτιάχνουν μια επιτυχημένη συνταγή. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή επιτυχία»

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ κ. Ανδρέας Παπαλλής εξήγησε τους πρωταγωνιστικούς στόχους που θα έχει φέτος η ομάδα ενώ ο προπονητής κ. Γιώργος Κυριάκου ανέλαβε εκ μέρους της τεχνικής ομάδας την ευθύνη αυτοί οι στόχοι να υλοποιηθούν στο παρκέ. Τέλος, μιλώντας ο φουτσαλιστής μας και εκ των αρχηγών Χιούγκο Μάρτινς, δεν κρύφτηκε λέγοντας πως φέτος η ομάδα θέλει να κτυπήσει και τους δυο εγχώριους τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα