Λεβαντόβσκι : Δεν πήγε στον Παναθηναϊκό για 500.000

Διαφορετική θα μπορούσε να είναι η ιστορία τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν και όπως αποκάλυψε ο Γιάτσεκ Γκμοχ για περίπου 500.000 ευρώ δεν φόεσε τα πράσινα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NOVA

ΣΠΟΡ FM:

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Προύσκοφ και πήγε στη Λεχ Πόζναν. Κάποιοι προπονητές εντόπισαν πως είχε πρόβλημα στη μέση και δούλεψε πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Εμείς (με τον Παναθηναϊκό) προσπαθήσαμε να τον φέρουμε, όταν ήταν ο κ. Πατέρας και τεχνικός διευθυντής ο Αντωνίου, τον είχαμε εντοπίσει και μου έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσω την υπόθεση.

Ήταν στη Β’ Εθνική και μετά πήγε στην Λεχ Πόζναν. Αργήσαμε 24 ώρες, έψαχνα μέσω της οικογένειάς του να έρθω σε επαφή μαζί του, είχε αγώνα και ήμουν απασχολημένος και έτσι πήγε στη Λεχ. Τον παρακολουθούσαμε από την αρχή μαζί με τον Βαζέχα και λέγαμε πως έπρεπε να τον πάρουμε, όμως η τιμή του ήταν διαφορετική και έπρεπε να καταβληθούν στη συνέχεια 5 εκατ. ευρώ!

Από το Προύσκοφ θα τον έπαιρνε με 500.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός. Με σωστό τρόπο και χρόνο προχωράει. Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός που είχε τραυματιστεί και δεν έπαιξε στο Καραϊσκάκη, αν και ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός με την Μπάγερν. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις, είναι πραγματικά δύσκολο να τον προσδιορίσεις.

Δεν ξέρουμε πραγματικά το ταλέντο του. Τον Ρόμπεν τον ξέρουμε και άλλους από την Μπάγερν, όμως ο Λεβαντόφσκι είναι απρόβλεπτος. Στην Πολωνία έχουν ειδικούς προπονητές για την επίθεση, όπως εμείς έχουμε γυμναστές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα.

Είναι πολύ καλός σκόρερ και έχει κάνει ειδική προπόνηση για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Κάνεις φυσική κατάσταση και ατομική προπόνηση για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ο κάθε παίκτης κάνει ατομική προπόνηση, κάτι βασικό για την εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Λεβαντόφσκι ξεχωρίζει από άλλους παλαίμαχους Πολωνούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάτο και άλλοι παγκόσμιου βεληνεκούς. Είχε παίξει και με την Αργεντινή και τους είχαμε δυσκολέψει όταν ήμουν στον πάγκο της εθνικής. Μπορούσε να κερδίσει μόνος του παιχνίδια. Έκανε φανταστικές ενέργειες, αλλά δεν μπορούσε να παίξει πρέσινγκ κόντρα στους Αργεντινούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα