Απόλλων: Η εμπιστοσύνη και η πράξη

Κόντρα στον Εθνικό Άχνας θα βρεθεί το Σάββατο ο Απόλλωνας και θα πρέπει να κάνει πολλά για να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. Ποιο είναι αυτό; Νίκη αλλά και καλή εμφάνιση. Αυτά είναι τα δυο στοιχεία που θα πρέπει να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ από τον Σαββατιάτικο αγώνα.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να γίνει delete η εμφάνιση στο Αμμόχωστος

κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και την ήττα και παράλληλα παίκτες κλειδιά να πάρουν τα πάνω τους. Απουσιάζει για την ώρα ο ποδοσφαιριστής ηγέτης από την ομάδα αφού κανείς δεν είναι σε θέση να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Σε αυτό μερίδιο ευθύνης έχει και ο τεχνικός της ομάδας ωστόσο όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα από μια νίκη.

Παίκτες στην ομάδα υπάρχουν και μάλιστα αρκετά ποιοτικοί, όμως θα πρέπει άμεσα να ανεβάσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθωρποι της Λεμεσιανής ομάδας τονίζουν, πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περυσινή. Φτάνει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Χθες ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία μίλησαν για αρκετή ώρα πριν από την προπόνηση και αφού ειπώθηκαν τα λάθη έδωσαν την υπόσχεση για νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας η οποία θα επαναφέρει το καλό κλίμα και την ψυχολογία στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Πέδρο Εμάνουελ εξέφρασε για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του προς το ρόστερ της ομάδας και σίγουρα τόσο η διοίκηση αλλά και ο κόσμος αναμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα