Ανησυχία στη Γεροσκήπου για γαλακτώδες υγρό στη θάλασσα

Αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εν τη γενέσει του παρουσιάζονται στο Δήμο Γεροσκήπου, μετά τα παράπονα των τελευταίων ημερών για διοχέτευση γαλακτώδους υγρού μέσω του κεντρικού αγωγού ομβρίων υδάτων του ΣΑΠΑ, στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προέβη άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για διερεύνηση του θέματος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «μεταβήκαμε στην περιοχή σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος και το ΣΑΠΑ διενεργώντας επιτόπιο έλεγχο όλων

των φρεατίων των όμβριων υδάτων, λαμβάνοντας ταυτόχρονα δείγματα για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, που καλεί τις αρχές να διασφαλίσουν τις καθαρές παραλίες.

ΔΗΛΩΣΗ: Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, Πρόεδρος χειμερινών κολυμβητών Πάφου.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, «είναι κάτι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα, εκείνο που απαιτούμε και θέλουμε είναι να κολυμπούμε σε κρυστάλλινα νερά».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου, εντός των ημερών, αναμένεται η εσωτερική και ενδελεχής εξέταση του κεντρικού αγωγού ομβρίων υδάτων μέσω ειδικής κάμερας, προκειμένου να διερευνηθεί από που πηγάζει το πρόβλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα