Live: ΑΠΟΕΛ - Βιτορούλ 1-0 (pics)

Στις 20:00 ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Βιτορούλ στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ των Ρουμάνων που έγινε πριν από μία βδομάδα στην Κοστάντζα.

Η εικόνα του αγώνα

Καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα είχε η Βιτορούλ η οποία μόλις στο 3ο λεπτό άγγιξε το γκολ ωστόσο ο Βάτερμαν αρχικά και στην συνέχεια το δοκάρι στέρησαν από την Ρουμάνικη ομάδα το γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ στην συνέχεια ισορρόπησε, βρήκε τα πατήματα του, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Βιτορούλ, η οποία όμως μεσοεπιθετικά δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην στην αμυντική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων. Οι φωνές του Δώνη, το ανέβασμα των Μπερτόλιο, Βάντερ και Ντε Καμάργκο, σε συνδυασμό και με το ξέσπασμα του κόσμου στην εξέδρα βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ να ανεβάσει ταχύτητα και να γίνει δημιουργικό.

Στο 28ο λεπτό οι πρωταθλητές μας άγγιξαν το γκολ με τον Ντε Καμάργκο, όμως ο τερματοφύλακας της Βιτορούλ του είπε όχι,μ στερώντας το γκολ από τον Βραζιλιάνο στην μοναδική κλασσική ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ στο 2ο ημίχρονο.

Παρά την κατοχή και το ανέβασμα της ταχύτητας που έδωσε στον ρυθμό της η ομάδα του Γιώργο Δώνη δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή ανασταλτική λειτουργία της Βιτορούλ που κράτησε το μηδέν μέχρι το ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα