Ανήλικοι εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου

Επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για πάταξη της νεανικής παραβατικότητάς. Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου από ανήλικους.

Στη διάρκεια της επιχείρησης περιπολήθηκαν πάρκα και διάφορες περιοχές στις οποίες παρατηρείται οχληρία από νεαρούς, καθώς και διάφορες άλλες περιοχές με σκοπό την πρόληψη των διαρρήξεων και των κλοπών.

Επίσης, ελέγχθηκε αριθμός νυκτερινών κέντρων και έγιναν τρεις καταγγελίες που αφορούσαν παραβάσεις του περί κέντρων αναψυχής νόμου, καθώς και τροχονομικοί έλεγχοι, ενώ έγιναν τέσσερις καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια

αλκοόλης και αριθμός καταγγελιών για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα.

Στη διάρκεια περιπολίας από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε να συμπεριφέρεται ύποπτα ένα πρόσωπο ηλικίας 15,5 ετών και ανακόπηκε για έλεγχο.

Ακολούθως, το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να ανέφερε ότι ενέχεται σε υπόθεση κλοπής οχήματος έξω από περίπτερο στη Λεμεσό, το οποίο οδήγησε σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, όπου και το εγκατέλειψε.

Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο χθες βράδυ από τον 48χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ ο ανήλικος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα