Αναζητείται ο τυχερός της βασιλόπιτας Κινήματος Οικολόγων

Με... άγνωστο τυχερό το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών έκοψε τη Βασιλόπιτα, σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Το φλουρί δεν βρέθηκε στα κομμάτια που μοιράστηκαν στο υπαλληλικό προσωπικό, τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος με αποτέλεσμα τυχερό να αναδειχθεί το... ίδιο το Κίνημα. Για την ιστορία, το φλουρί είχε μείνει στο ταψί της Βασιλόπιτας.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Περδίκης ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσπάθεια που κατέβαλε την προηγούμενη χρονιά και διαβεβαίωσε ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσει

και το 2017 να είναι δίπλα στα προβλήματα του απλού πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η σημερινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας είναι αφιερωμένη στο προσωπικό του κινήματος. Με την πολύτιμη στήριξή του ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά, η οποία μας βρήκε για 1η φορά με δύο βουλευτές και με αυξημένα ποσοστά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

"Καλή Χρονιά σε όλους και όλες, καλούς αγώνες, κουράγιο, πίστη, αποφασιστικότητα και ελπίδα, γιατί μόνο με την πίστη και την αποφασιστικότητα και την ελπίδα μακριά από μιζέρια και μοιρολατρία μπορούμε να πετύχουμε τους ευγενείς και θετικούς μας στόχους", αναφέρει μεταξύ άλλων το Κίνημα σε ανακοίνωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα