Ανασύνταξη και φιλικά για τις πετοσφαιρικές ομάδες

Φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πετοσφαιρικών ομάδων της Α Κατηγορίας Ανδρών μετά την αναβολή της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος λόγω της συμμετοχής των ομάδων της Ανορθώσεως (έπαιξε με την Χάποελ Κφαρ Σαβά στο Ισραήλ την Τετάρτη) και της Pokka ΑΕΚ Καραβά (φεύγει για Σόφια την Παρασκευή) στους αγώνες του CEV Τσάλεντζ Καπ.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, την Παρασκευή είναι ορισμένο το φιλικό του Παφιακού με τη Νέα

Σαλαμίνα στην αίθουσα «Αφροδίτη» προς τιμή του Ευάγγελου Φλωράκη. Όσον αφορά στον Παφιακό, ο προπονητής του Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι ο αγώνας είναι μια ευκαιρία για να αγωνιστούν όλοι οι πετοσφαιριστές. Στις σκέψεις του Ελλαδίτη κόουτς είναι να παραμείνουν εκτός του φιλικού ο Βραζιλιάνος Μπατίστα και ο Ουκρανός Μπουρκόφσκι αφού κουβαλούν προβλήματα από το ματς της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών.

Ο κ. Πρωτοψάλτης μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια είπε ότι μετά το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα οι επόμενες ημέρες θα αναλωθούν σε προπονήσεις και μελέτη του αγώνα με την Ομόνοια. Όσον αφορά στη σημασία του ντέρμπι ο κ. Πρωτοψάλτης ανέφερε ότι ο αγώνας είναι κρίσιμος για τη δεδομένη χρονική στιγμή και δεν είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Ο κόουτς του Παφιακού είπε ότι «από τη στιγμή που θα είμαστε στην τετράδα οι αγώνες των πλέι οφς θα καθορίσουν τα πάντα».

Η Νέα Σαλαμίνα θα αγωνιστεί στην Πάφο σίγουρα χωρίς το μεγάλο της αστέρι τον Κολομβιανό Μπαγιάν ο οποίος υποφέρει με τον ώμο του και τον Χρίστο Προδρόμου ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Ο Αυστραλός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Λουκ Ρέινολτς θα δοκιμάσει στον αγώνα διάφορα σχήματα και θα επανεμφανιστεί ο Σουηδός λίμπερο Αντον Τέγκενροτ ο οποίος εκτός από την πρώτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε λόγω του γεγονότος ότι στους «ερυθρόλευκους» βγήκε το σχήμα με τρεις ξένους (Ιαντόλο, Χάντ,Μπαγιάν) με επιθετικά χαρίσματα.

Σε ρυθμούς φιλικών κινούνται και οι άλλες ομάδες. Η Ομόνοια η οποία στις αρχές Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Τετάρτη έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το ΑΠΟΕΛ και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δ. Ο κ. Σάββα είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού ενόψει του αγώνα με τον Παφιακό στην Πάφο την 6η αγωνιστική.

Ευχάριστα είιναι τα δεδομένα και για το ΑΠΟΕΛ, το οποίο προετοιμαζόμενο για τον αγώνα με την Ανόρθωσις στο Λευκόθεο έδωσε φιλικό αγώνα με την Ομόνοια. Ο Μίμης Παμπακάς είδε όλους τους πετοσφαιριστές του να βρίσκονται στη διάθεσή του, ενώ είναι σε αναμονή για την επιστροφή του Βραζιλιάνου Φάμπιο Χόστερ στους αγώνες.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει τις προπονήσεις και η ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας που στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής θα αγωνιστεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Σπύρος Κυπριανού». Ο κόουτς Αντώνης Κωνσταντίνου θα έχει την ευκαιρία την Παρασκευή να τεστάρει την ομάδα του απέναντι στην Ομόνοια στη Λευκωσία.

Τη δική του προετοιμασία συνεχίζει και ο Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών. Η ομάδα συνεχίζει με καθημερινές προπονήσεις την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Pokka ΑΕΚ Καραβά ενώ δεν υπάρχει προγραμματισμένος φιλικός αγώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα