Ρεάλ-Μπάρτσα: Οι ΜSN «καταπίνουν» τους BBC

Σε ρυθμούς clasico κινείται η Ισπανία και η σύγκριση της «χρυσής» τριάδας της Μπαρτσελόνα έναντι εκείνης της Ρεάλ, τη βγάζει νικήτρια και με διαφορά.

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα κονταροχτυπηθούν το προσεχές Σάββατο στο «Σαντιάγο Μποερναμπέου», με τους μεν Μαδριλένους να θέλουν να πιάσουν στην κορυφή τη Μπάρτσα και τους Καταλανούς να ψάχνουν το +6 σε περίπτωση που φύγουν με το διπλό. Το μεγάλο ερωτηματικό για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν είναι άλλο από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δίνει αγώνα δρόμου εδώ και ημέρες για να προλάβει το clasico.

Ακόμα και χωρίς αυτόν βέβαια, οι έτεροι της

«αγίας τριάδας» της Μπάρτσα κάνουν και με το παραπάνω τη... δουλειά, με τους αριθμούς τους να είναι εκκωφαντικοί. Σε σημείο μάλιστα που οι επωνομαζόμενοι «MSN» να μετρούν 10 γκολ περισσότερα από την τριάδα των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά (BBC).

Συγκεκριμένα οι τρεις «σωματοφύλακες» των πρωταθλητών Ευρώπης μετρούν 32 γκολ από την αρχή της σεζόν, έναντι 22 των «ΒΒC», έχοντας ωστόσο και δύο παιχνίδια περισσότερα, το ισπανικό και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ακόμα και χωρίς αυτά βέβαια, βρίσκονται στο +6 (28/22), παρ' ό,τι ο Λίο παραμένει εδώ και καιρό στα «πιτς».

Η πρωτοκαθεδρία ωστόσο δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο μεγάλα αστέρια των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά στον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει 11 γκολ, με τον Σουάρες να ακολουθεί με εννιά τέρματα, ενώ ένα λιγότερο μετράει ο Ρονάλντο. Από εκεί και πέρα ο Νεϊμάρ είναι πρώτος και στις ασίστ, με έξι σε 14 ματς, έναντι τεσσάρων σε επτά που έχει ο Μπέιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα