Αναστασιάδης-Συλλούρης επισφραγίζουν νέα περίοδο συνεργασίας

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, συναντιέται από τις 08.30, ο Δημήτρης Συλλούρης, μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής.

Στη συνάντηση, θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, τα οποία αφορούν στη συνεργασία εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας και εκκρεμούντα σημαντικά νομοθετήματα.

Ο Δημήτρης Συλλούρης εκλέχθηκε στις 04/6/16 στην τρίτη ψηφοφορία, Πρόεδρος της Βουλής

των Αντιπροσώπων, με τη στήριξη του ΔΗΣΥ και τις ευλογίες του Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόεδρος: Αρχίζει μια νέα συνεργασία

Συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα του πόσο διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, ανεξάρτητα της αυστηρότητας ή μη, της κριτικής, θα επιδιώξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε χαιρετισμό του, το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου, ο Πρόεδρος, είπε ότι από την Δευτέρα ξεκινάει μια νέα περίοδος συνεργασίας, προσθέτοντας ότι υπάρχουν νομοθετήματα που θα συζητηθούν με τον νέο Πρόεδρο της Βουλής και που θα πρέπει να προταχθούν. "Κατά αυτό τον τρόπο να δώσουμε έμφαση σε εκείνα τα νομοσχέδια που θα βοηθήσουν το κράτος να γίνει πιο αποτελεσματικό, να προσφέρει τις οφειλόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες, επιτέλους, με αποφασιστικότητα, αλλά και κατά κύριο λόγο με αποτελεσματικότητα", δήλωσε ο Πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα