Προβλημάτισε στην τελική πρόβα

ΤΣΕΧΙΑ
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro η Τσεχία προβλημάτισε κυρίως με την αμυντική της συμπεριφορά. Οι Τσέχοι ηττήθηκαν με 2-1 από τη Νότια Κορέα και έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά, αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Γιουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Τσεχ να κάνει λάθος, ενώ στο 40' ο Σουκ διπλασίασε τα τέρματα

των Κορεατών. Ο Βρμπα έκανε πολλές αλλαγές με το ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Σουχί να μειώνει σε 1-2 στο 46'. Στο 60' η Τσεχία έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Γκέμπερ Σελασιέ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν.

Πάει για βασικός ο Όλσεν
ΣΟΥΗΔΙΑ
Από την απόλυτη αμφισβήτηση και την απαξίωση στον ΠΑΟΚ, στη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Σουηδίας για το Euro 2016! Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και ο Ρόμπιν Όλσεν είναι η ζωντανή απόδειξη της φράσης. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης είναι πολύ πιθανό να είναι ο βασικός γκολκίπερ της Σουηδίας στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Euro, αφού ένας απρόοπτος τραυματισμός του Αντρέας Ίσσακσον τού ανοίγει τον δρόμο!
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε με έντονους πόνους στην πλάτη στο τελευταίο φιλικό επί σουηδικού εδάφους πριν από το Euro απέναντι στην Ουαλία και εκφράζονται φόβοι ότι το πρόβλημά του είναι σοβαρό.

Επαφές Μεξικού και ΗΠΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό συνεχίζουν τις επαφές, προκειμένου να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2026. Η τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου δεν έχει διεξαχθεί σε δύο χώρες από το 2002 και τη διοργάνωση στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Μεξικού Ντέσιο Ντε Μαρία: «Θέλουμε να γίνουμε η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει τρεις φορές το Μουντιάλ και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει αυτό, είτε με τις ΗΠΑ είτε ανεξάρτητα».

Το Μεξικό έχει φιλοξενήσει τα τελικά του 1970 και του 1986, ενώ οι ΗΠΑ του 1994. Η απόφαση για το πού θα διεξαχθεί το Μουντιάλ 2026 θα ληφθεί τον Μάιο του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα