«Ανάσταση» για Βαλβέρδε!

ΙΣΠΑΝΙΑ
Πάνω που οι ουραγοί φαίνονταν να παίρνουν νίκη-ανάσα στη μάχη για την παραμονή τους, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τούς πήρε την μπουκιά από το στόμα και ισοπαλία με 2-2.

Ως το 89’ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ, χάρη σε ένα γρήγορο γκολ του Κασαδεσούς (13’) και ένα αυτογκόλ του Ετσέιτα (68’). Εκεί λοιπόν που είχαν πιστέψει ότι θα πανηγυρίσουν το απαραίτητο τρίποντο, ο Σουσαέτα τους άγχωσε στο 89’ και ο Σαν Χοσέ

τους… άφησε στον τόπο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρ' όλα αυτά βέβαια, η Μπιλμπάο απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τον (ούτως ή άλλως δύσκολο) στόχο του Champions League, ωστόσο πήρε έναν πόντο από το πουθενά που ίσως αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη που προβλέπεται με Θέλτα και Σεβίλλη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσο για τη Λεβάντε, μοιάζει άξια της μοίρας της, αφού έπειτα από την πεντάρα στο ντέρμπι παραμονής με τη Γρανάδα, έχασε όπως έχασε τη σημερινή νίκη και παραμένει καρφωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα: Λας Πάλμας-Εσπανιόλ 4-0, Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα 1-0, Μπαρσελόνα-Χιχόν 6-0, Εϊμπάρ-Λα Κορούνια 1-1, Λεβάντε-Μπιλμπάο 2-2, Σεβίλη-Μπέτις 2-0.
ΣΗΜΕΡΑ: Θέλτα-Γρανάδα (21:30)

Ζωντανή για τα... αστέρια!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μακριά από την έδρα της μπορεί να μην... υπάρχει, αλλά όσο υπάρχει η δυναμική του «Μπορούσια Παρκ», η Γκλάντμπαχ μπορεί να ελπίζει ακόμα και τώρα για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.

Η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ ισοπέδωσε με συνοπτικές διαδικασίες τη «φουριόζα» από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα Χόφενχαϊμ με 3-1 και μείωσε στον ένα βαθμό από τη Χέρτα και παράλληλα ξέρει ότι δεν πρόκειται να χάσει την 5η θέση από τη Μάιντς, που αγωνίζεται αυτή την ώρα.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους, όταν μόλις στο 7' ο Τόλιαν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 45' ο Νταχούντ έδωσε προβάδισμα σχετικής ασφαλείας στην ομάδα του με δύο τέρματα. Ο Κράμαριτς στο 54' έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι από τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά τις... αυταπάτες τους φρόντισε να εξαλείψει ο Χαν στο 61' που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα: Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης 2-1, Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 0-2, Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 0-3, Κολωνία-Ντάρμσταντ 4-1, Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 0-2, Ίγκολσταντ-Ανόβερο 2-2, Σάλκε-Λεβερκούζεν 2-3, Γκλάντμπαχ-Χόφενχαϊμ 3-1, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 2-1.

Γλυκοκοιτάζει Σμάιχελ
ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ
Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ που έχουν ξεχωρίσει στην πορεία προς την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος και,όπως είναι φυσικό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Εκτός από τους Τζέιμι Βάρντι και Ριάντ Μαχρέζ, ένας παίκτης που έχει τραβήξει τα βλέμματα μάνατζερ και συλλόγων είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ.
Χθεσινά δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως ο Δανός τερματοφύλακας των «αλεπούδων» βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μπαρσελόνα ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το «Καμπ Νόου».

Εάν ο διεθνής γκολκίπερ κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, τότε θα αποτελέσει την έβδομη ομάδα που θα προσθέσει στο βιογραφικό του μετά τις Ντάρλινγκτον, Μπέρι, Φόλκερκ, Κάρντιφ, Κόβεντρι και Λέστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα