Aνόρθωση: Στα δύσκολα ας δείξει χαρακτήρα

Οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη άρχισαν να εξανεμίζονται σημαντικά και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε μόνο με ένα θαύμα η «κυρία» θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο.

Για να γίνει αυτό και να μην αναμένει από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο, θα πρέπει να τερματίσει στην 3η θέση. Μόνο έτσι, ό,τι και να γίνει στον τελικό θα μπορέσει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι. Εάν τερματίσει στην 4η θέση, θα πρέπει η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη να κερδίσει το κύπελλο.

Βεβαίως όλα τα πιο πάνω ανήκουν στη θεωρεία, γιατί στη πράξη η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου, με τα όσα έχει δείξει τις τελευταίες αγωνιστικές, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και να κάνει το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, ώστε να εξασφαλίσει εννέα βαθμούς. Κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ ο Νεόφυτος Λάρκου. «Νιώθω έντονα κάποια πράγματα. Έτσι όχι μόνο δεν πάμε πουθενά, αλλά είναι πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Τα δυο γκολ που δεχτήκαμε είναι ανεξήγητα. Δεν ήρθα να περάσω την ώρα μου, θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση με τους παίκτες μου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ομάδα για την οποία μπορεί να είναι περήφανος ο κόσμος της. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα, παρά το ότι συγκεκριμένες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».
Είναι αλήθεια ότι η Ανόρθωση δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε δυο πολύ εύκολα γκολ, που την έφεραν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ μέχρι να συνέλθει, το πρώτο 45λεπτο είχε παρέλθει. Στην επανάληψη, η Ανόρθωση ανέβασε ρυθμό, αλλά ήταν πλέον αργά. Μπορεί να μείωσε στο σκορ με το καλημέρα στην επανάληψη, όμως δεν μπόρεσε στη συνέχεια να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που βρήκε. Δέχτηκε και τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει εκ νέου στην εκπνοή του αγώνα.

Αμφίβολος ο Μακρής
Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την «κυρία», εάν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι για έξοδο στην Ευρώπη. Μέσα από τις προπονήσεις που ακολουθούν θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μακρή, που για την ώρα είναι αμφίβολη. Ο Νούχου θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, ενώ εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Λαΐφης.

Ενδιαφέρον για Εντλοβού
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την Πολωνία επέδειξαν ενδιαφέρον για απόκτηση του Εντλοβού η Σλασκ και η Βίσλα. Μάλιστα για την πρώτη γίνεται αναφορά και στην προηγούμενή της αγορά από την Κύπρο, του Μάρκο Παϊσάο από τον Εθνικό Άχνας. Τα δημοσιεύματα εμπλέκουν επίσης ομάδες της Τσεχίας και του Ισραήλ, τις Σπάρτα Πράγας και Χάποελ Μπερ Σιεβά, για την απόκτηση του φορ της «κυρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα