Αναρτήθηκαν οι Γαλάζιες Σημαίες της Πάφου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου Νίκος Σιμμιλίδης, τόσο για τη βράβευση παραλιών του Δήμου με τη Γαλάζια Σημαία όσο και για το ειδικό βραβείο που εξασφάλισαν τρεις από τις παραλίες του Δήμου, οι οποίες για είκοσι συνεχή χρόνια αναρτούν τη Γαλάζια Σημαία.

Στα δημοτικά όρια της Πάφου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σιμμιλίδης, έξι παραλίες βραβεύτηκαν και φέτος για την ποιότητα των νερών τους και των παρεχομένων υπηρεσιών

προς τους λουομένους. Οι Γαλάζιες Σημαίες αναρτήθηκαν τη Δευτέρα σε όλες τις παραλίες. Σύμφωνα με τον κ. Σιμμιλίδη, το ειδικό βραβείο για τα συνεχή 20 χρόνια βράβευσής τους έλαβαν οι παραλίες των Δημοτικών Μπάνιων και των παραλιών Βρυσούθκια Α, και Βρυθούθκια Β.

Σημειώνεται ότι πέραν των έξι Γαλάζιων Σημαιών που κυματίζουν και φέτος στα δημοτικά όρια Πάφου, άλλες οκτώ Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν και αυτό το καλοκαίρι σε παραλίες άλλων δήμων και κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου.

Συνεχίζεται και κορυφώνεται το επόμενα δύο Σαββατοκύριακα η κοινή προσπάθεια περαιτέρω γνωστοποίησης του προορισμού «Πάφος» στη φινλανδική αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Προώθηση στο Ελσίνκι
Παράλληλα, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (Ε.Τ.Α.Π.) σε συνεργασία με ξενοδόχους και τη γνωστή εταιρεία Κυπριακών και Ελληνικών Προϊόντων FILOS- Gavrielides FOODS, που δραστηριοποιείται στη Φινλανδία, διεξάγει τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα προώθηση στις δύο μεγαλύτερες υπεραγορές της περιφέρειας του Ελσίνκι, στοχεύοντας πιθανούς επισκέπτες.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες πιθανοί επισκέπτες έχουν παρευρεθεί στα κατά τόπους σημεία πληροφόρησης/γαστρονομίας, ενώ εκατοντάδες είναι ήδη αυτοί που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα και δήλωσαν συμμετοχή στους διαγωνισμούς που διεξάγονται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα