ΑΕΛ: Αρχίζουν από σήμερα οι ανακοινώσεις

Τρέχουν με γοργούς ρυθμούς στην ΑΕΛ, όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ένας αριστερός μπακ και ένας δεξιός χαφ (που μπορεί να παίξει και σαν μπακ) είναι προ των πυλών της λεμεσιανής ομάδας, ενώ και ο Αντρέας Κίττος, με δηλώσεις του χθες, επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΛ

την οποία μελετά. Είναι δεδομένο ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη θέση του 2ου τερματοφύλακα δεν θέλει κάποιον που θα πάρει θέση στον κατάλογο Α', γι' αυτό και ψάχνει Κύπριο ή νεαρό κοινοτικό κάτω των 21. Ο Κίττος δεν είναι η μόνη επιλογή της ΑΕΛ για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Και όλα αυτά, ενώ από σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι 3-4 ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη υπογράψει στη λεμεσιανή ομάδα, αφού χθες ολοκληρώθηκαν οι συμβατικές τους υποχρεώσεις με τις προηγούμενες ομάδες τους.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Πάμπος Χριστοδούλου επέλεξε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, τον Νούριο Ματίας Φορτούνα. O Πορτογάλος, ανήκει στην Μπράγκα και θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεικού.

Σε ό,τι αφορά τον δεξιό ακραίο, πρόκειται για τον Μαριάνο Λουβούνγκα. Είναι Αγκολέζος, 28 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν δεξιό χαφ όσο και σαν δεξιός μπακ. Αγωνιζόταν στην Μπενφίκα Ντε Λουάντα, από την οποία η ΑΕΛ θα πάρει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, τους Αλι Σαβανέ και Πέδρο Μπενγκουίν.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα από τη Ρουμανία γι' αποδέσμευση του Αγκάνοβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν την απόκτησή του μπορούν να αποταθούν στη Διοίκηση της ΑΕΛ».

Ελευθερίου-Σιέλης

Παρελθόν αναμένεται ότι θα αποτελέσει ο Ελευθερίου, αφού δεν είναι στα πλάνα για τη νέα περίοδο, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Σιέλης είναι κατ’ αρχήν αρνητικός στην πρόταση που του έγινε από την ΑΕΛ, όμως ακόμα δεν οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του από τη λεμεσιανή ομάδα. Πιθανότατα θα ζυγίσει τα δεδομένα που έχει ενώπιόν του και μετά θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ή όχι στην ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα