Ανάρτηση Ν.Κλεάνθους για "διχασμό" στο ΔΗΚΟ

Τη λύπη του για τον "κάθετο διχασμό στο ΔΗΚΟ", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξέφρασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νίκος Κλεάνθους.

Ο κ. Κλεάνθους, ο οποίος να επισημάνουμε βρίσκεται στη ομάδα στήριξης του διαπραγματευτή για το Κυπριακό, τοποθετήθηκε με την ιδιότητα ενός πρώην ηγετικού στελέχους του κόμματος που σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να αναπληρώσει και να λειτουργήσει

ως Πρόεδρος του κόμματος.

Στην ανάρτησή του με τίτλο "ΤΑ ΤΟΥ ''ΔΗΚΟ'' ΜΑΣ ΕΝ ΔΗΜΩ", αναφέρει ότι αισθάνεται υποχρεωμένος να παρέμβει "με την ελπίδα κάποιοι να συνετισθούν και να αναλάβουν έστω και τώρα τις ευθύνες τους."

"Είναι με λύπη που παρατηρώ τον κάθετο διχασμό στο κόμμα και την αναπόφευκτη απώλεια της αξιοπιστίας του. Ισως η αδιαφορία και η απογοήτευση μεγάλου μέρους του Δηκοϊκου κόσμου να οφείλεται στο ότι δεν αποδόθηκαν και δεν αναλήφθηκαν ευθύνες απο αυτούς που οδήγησαν το κόμμα σ' αυτή τη θλιβερή κατάσταση", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Γιατί κάποια ηγετικά στελέχη [δελφίνοι της εξουσίας] που το 2006 βρέθηκαν ''ενωμένα'' για να εκτοπίσουν την προηγούμενη ηγεσία την οποία απαξίωναν και για να φέρουν την δήθεν αλλαγή, πολύ γρήγορα διχάστηκαν και προκάλεσαν μια θλιβερή κατάσταση, λόγω προσωπικών φιλοδοξιών που έφερε διχασμό και ανυποληψία", αναφέρει στην ανάρτησή του.

"Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κανένας τους δεν απολογήθηκε στο κόσμο του ΔΗΚΟ, ούτε έδειξε ίχνος πολιτικής ευθιξίας.Τελικά δεν ευθύνεται κανένας τους;", αναρωτήθηκε ο κ. Κλεάνθους.

"Χωρίς αναγνώριση λαθών και ανάληψη ευθυνών η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί. Είναι πολύ άχαρο καθήκον για μένα,έστω και μόνος, να υπενθυμίζω γεγονότα και αλήθειες και να υποδεικνύω αυτονόητες πολιτικές ευθύνες.

Και είμαι βέβαιος ότι πολλοί φίλοι συμφωνούν μαζί μου έστω και αν αποφύγουν να το κάμουν δημόσια [με like].Αλλωστε τέτοιες αλήθειες δεν μπορούν να κρυφτούν", τονίζει με νόημα στο τέλος της ανάρτησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα