Ταξίδι επιβράβευσης για κορυφαίους ασφαλιστές του 2017!

Η Prime Insurance, είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και το αποδεικνύει με τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και με την εισαγωγή κινήτρων, με στόχο την επιβράβευση του προσωπικού και των συνεργατών της.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε από την εταιρεία καλοκαιρινό ταξίδι στην Ελλάδα, για μέλη του Δικτύου Πωλήσεων. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που

διακρίθηκαν κατά το 1ο εξάμηνο του 2017 με βάση την παραγωγή τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το όμορφο νησί της Κω. Σαράντα άτομα συμμετείχαν στο ταξίδι – ασφαλιστικοί σύμβουλοι με τις οικογένειές τους - το οποίο περιελάμβανε εξορμήσεις σε διάφορα σημεία του νησιού, ενώ υπήρξε πολύς χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση.

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.primeinsurance.eu

Να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε ακόμα να μας βρείτε στο Facebook, στο Instagram και στο LinkedIn. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22 896 000.

Keywords
Τυχαία Θέματα