Αναμένονται χιόνια στo Τρόοδος και μεμονωμένες καταιγίδες

Ασθενές βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται στα ορεινά χιόνια.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιονόνερο και πιθανό χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4,

και τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως το απόγευμα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα