Στοχεύει στην 11η νίκη στο πρωτάθλημα

Οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ανόρθωση στον αγώνα με τη Ν. Σαλαμίνα
------------------------------------------------------------------------------------

Έτοιμοι για το ντέρμπι με τη Ν. Σαλαμίνα παρουσιάζονται όλοι στην Ανόρθωση και με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Η «Κυρία» είναι το φαβορί λόγω πορείας αλλά και συνολικής ποιότητας ως ομάδα, αλλά και από απόψεως προϊστορίας, καθώς στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις είναι αήττητη, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ωστόσο τα στοιχεία αυτά και

ειδικότερα η ποιότητα θα πρέπει να φανούν και στην πράξη -στο γήπεδο- πέρα από τη θεωρία. Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους προέρχονται από κακή εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΛ, η οποία δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Αυτό γιατί η Ν. Σαλαμίνα διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Δυο απουσίες
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση. Τα ευχάριστα νέα προέκυψαν από τους Πελέ και Αμπουρτζάνια. Οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον βρίσκονται στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή. Το γεγονός αυτό ξεκαθάρισε και το πλάνο του Αντρέ Πάους για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ν. Σαλαμίνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μούρα και στο αριστερό, όπως όλα δείχνουν, ο Σβέχλεν. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Χόλγκερσον - Λαΐφης. Ο πρώτος μετά από έναν αγώνα που δεν αγωνίστηκε επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος θα αφήσει τη μεσαία γραμμή, στην οποία ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μαϊσουράτζε και Αμπουρτζάνια. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Μαρτίνες. Σε ό,τι αφορά τα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής, δεξιά θα βρίσκεται ο Κάλβο και αριστερά ο Ορλάντι. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κουλούρης. Φυσικά υπάρχει το σενάριο να αγωνιστεί με δυο επιθετικούς η «Κυρία», τους Κουλούρη και Εντλοβού. Αν γίνει κάτι τέτοιο, Αμπουρτζάνια και Μαϊσουράτζε θα είναι στον άξονα και οι Κάλβο και Μαρτίνες στα δυο φτερά. Εκτός έχει μείνει ο Τζανακάκης ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και φυσικά ο Βίκτορ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εγχειρίστηκε.
Φεύγουν

Τα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση εξαντλούνται με γοργό ρυθμό. Ο κόσμος της Ανόρθωσης σε έναν ακόμη αγώνα θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντάς τη για την 11η νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια τα οποία και σήμερα ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το πέταλο θα είναι κλειστό λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα