Ανακοίνωσε Σισέ – Κούτρη ο Ολυμπιακός

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Παπ Αμπού Σισέ και Λεονάρντο Κούτρη ανακοίνωσε επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης.

Άρχισαν οι ανακοινώσεις στο Λιμάνι! Τις πρώτες του δύο μεταγραφές του καλοκαιριού επισημοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, αφού οι Παπ Αμπού Σισέ και Λεονάρντο Κούτρης ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα», υπέγραψαν τα νέα

συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ.

Πρόκειται βεβαίως για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν κλείσει εδώ και καιρό στους πρωταθλητές Ελλάδας και απλώς απέμεναν τα τυπικά των υποθέσεών τους. Τόσο ο 21χρονος Σενεγαλέζος στόπερ, οσο και ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ πιάνουν Λιμάνι ως επενδύσεις για το μέλλον, ωστόσο αυτό ακριβώς -το άμεσο μέλλον τους- θα φανεί από τις προθέσεις του νέου προπονητή της ομάδας, Μπεσνίκ Χάσι. Ο πιο σίγουρος από τους δύο στο να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι ο πρώην πλέον μπακ του Παναιτωλικού, ενώ για τον δε Σενεγαλέζο έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια περί δανεισμού του. Η δική του μεταγραφή από την Αζαξιό πάντως είχε ανακοινωθεί από τη γαλλική ομάδα από τα μέσα Μαΐου.

Αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκες» ανακοινώσεις:

Για τον Σισέ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παπ Αμπού Σισέ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα».

Για τον Κούτρη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%».

Keywords
Τυχαία Θέματα