Αναγέννηση: Για το καλύτερο δυνατό

Η Αναγέννηση θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουν ότι είναι μιαν ανάσα από τον υποβιβασμό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουν. Η σημερινή αποστολή με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι πέρα για πέρα δύσκολη. Όμως από την άλλη αποτελεί πρόκληση. Η ομάδα του Ζουβάνη Ζουβάνη δεν έχει κάτι να χάσει. Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει είναι να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και χωρίς άγχος να βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση. Άλλωστε το ίδιο έπραξε στον προηγούμενο αγώνα

πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Μάλιστα με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει και το βαθμολογικό όφελος. H ομάδα έδειξε και στον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα ότι παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πάνε κόντρα στα προγνωστικά απέναντι σε μια Ανόρθωση που ανέβηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Να παλεύουν τον κάθε αγώνα
Άλλωστε ο στόχος απ' εδώ και πέρα είναι η ομάδα να παλεύει τον κάθε αγώνα και παράλληλα είναι λογικό ότι το μυαλό είναι και στη νέα χρονιά από τη στιγμή που μόνο με θαύμα η ομάδα θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο τεχνικός της ομάδας Ζουβάνης Ζουβάνη έστειλε άλλωστε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα, για την αξιοπρέπεια της ομάδας και φυσικά για τους ίδιους τους εαυτούς τους. Έτσι και σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχουν το κίνητρο να παλέψουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα