Τραγωδία στην Λεμεσό - Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας - 1 νεκρός

Τραγωδία σημειώθηκε στην Λεμεσό. Οίκος ευγηρίας πήρε φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πυρκαγιά που έθεσε τρόφιμος.

Πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός προσώπου, το οποίο εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε δωμάτιο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 9.15 το βράδυ, ενώ η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 21.25. Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα. Η πυροσβεστική ολοκλήρωσε το έργο της κατάσβεσης στις 22.20.

Παράλληλα τέθηκε σε

εφαρμογή σχέδιο εκκένωσης, στο οποίο περίπου 45 άτομα οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Η εστία της πυρκαγιάς ανευρέθηκε εντός δωματίου στο ισόγειο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κρεβάτι και δεν επεκτάθηκε εκτός του δωματίου. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν από τους καπνούς το ισόγειο και ο 1ος όροφος καθότι οι καπνοί ταξίδεψαν μέσω του κλιμακοστασίου .16 άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού με αναπνευστικά προβλήματα για προληπτικούς λόγους.

Κατά την εκκένωση, εντοπίστηκε σε δωμάτιο απανθρακωμένο πτώμα (εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι 52χρονος).

Στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και πιστοποίησε το θάνατό του, ενώ το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Περισσότερα σε λίγο

Keywords
Τυχαία Θέματα