Αναχωρούν το απόγευμα Ακιντζί – Ναμί και αύριο η ομάδα

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα αναχωρεί από τα κατεχόμενα για το Κραν Μοντάνα ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Τ/κ διαπραγματευτής Οζντίλ Ναμί, ενώ αύριο θα αναχωρήσουν για την Ελβετία η τ/κ διαπραγματευτική ομάδα και οι τεχνοκράτες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί αναμένεται το απόγευμα να προβεί σε δηλώσεις πριν την αναχώρηση, ενώ τα τ/κ ΜΜΕ γράφουν για την επανάληψη της Διάσκεψης για την Κύπρο μετά από πέντε μήνες, που αναμένεται να διαρκέσει

τουλάχιστον 15 μέρες.

Ο Τ/κ ηγέτης θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα με τη σύζυγό του Μεράλ, τον «υφυπουργό παρά τω προέδρω» Τζενκ Γκιουρτσάγ και τον κ. Ναμί. Για τη Γενεύη θα αναχωρήσουν αύριο το απόγευμα από την Κωνσταντινούπολη μαζί με τους εκπροσώπους των τ/κ κομμάτων που θα μεταβούν για τη Διάσκεψη στο ελβετικό θέρετρο.

Αυτή θα είναι η συνοδεία ΠτΔ στο Crans - Montana


Η υπόλοιπη διαπραγματευτική ομάδα, ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη Μπαρίς Μπουρτζιού, ο ειδικός επί των θεμάτων ΕΕ Ερχάν Ερτσίν, η συντονίστρια των τεχνικών επιτροπών Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί, η σύμβουλος για θέματα δικαίου Σιουλέν Καράμπατζακ, η ειδική επί θεμάτων διεθνών σχέσεων Ιπέκ Γκεντς, ο σύμβουλος ασφαλείας Χαλίλ Σαντραζάμ, ο Ομέρι Γκιοκτσεκούς, σύμβουλος για θέματα οικονομίας, η Λαϊκ Μεσούτογλου, μέλος της Επιτροπής για το περιουσιακό, ο πρακτικογράφος Σερτάτς Γκιουβέν και άλλοι τεχνοκράτες, αναχωρούν για την Ελβετία αύριο.

Όπως επίσης μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τον κ. Ακιντζί θα συνοδεύουν στο Κραν Μοντάνα, εκ μέρους της «κυβέρνησης» ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός δημοσιονομικών» Σερντάρ Ντενκτάς και ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο πρόεδρος του ΡΤΚ Τουφάν Ερχιουρμάν και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κόμματος Αρμαγάν Τσιαντάν, ο πρόεδρος του ΚΚΔ Τζεμάλ Οζγιγίτ και ο «βουλευτής» Ζεκί Τσελέρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναχωρούν, Ακιντζί – Ναμί,anachoroun, akintzi – nami