«Αν ήξερα τι θα συνέβαινε με τον Τότι, δεν θα επέστρεφα»

Σφοδρή κριτική δέχεται ο τεχνικός της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος κατηγορείται για «ασέβεια» προς τη «σημαία» και αρχηγό της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι. Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε στο τελευταίο παιχνίδι του Τότι στο «Σαν Σίρο» να μην τον χρησιμοποιήσει, παρότι υπήρξε απαίτηση ακόμη και από τους οπαδούς της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των «ροσονέρι» σήκωσαν πανό για τον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα, αλλά η τελευταία αλλαγή που έκανε ο Σπαλέτι ήταν στο 84ο λεπτό, βάζοντας τον Πέρες στη θέση του Τζέκο, με το σκορ να είναι ήδη 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Οι

επικρίσεις από τους οπαδούς κατά του Σπαλέτι πολλές και ο διάσημος κόουτς αντέδρασε έντονα, δηλώνοντας, μάλιστα, μετανιωμένος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, αφού δείχνει να τον ενοχλεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Τότι:

«Αυτό πραγματικά με λυπεί και μου προκαλεί απογοήτευση. Αν το ήξερα ότι θα γίνεται συνέχεια, πραγματικά δεν θα επέστρεφα στη Ρόμα. Πάντα το ίδιο συζητάμε. Η ομάδα αξίζει σεβασμό και εύσημα, αλλά καταλήγουμε πάντα να μιλάμε για τον Τότι κι αν τον βάλω για πέντε λεπτά, θα πείτε ότι δεν σέβομαι έναν θρύλο. Αν δεν τον βάλω καθόλου, πάλι θα πείτε ότι είναι λάθος. Με τη νίκη αυτή στο Μιλάνο, φτάσαμε στις έξι διαδοχικές μακριά από την έδρα μας, έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα, όμως μένουν στην άκρη. Εγώ ήρθα στη Ρόμα όχι για να διαχειριστώ την υστεροφημία του Τότι, αλλά για να οδηγήσω την ομάδα σε επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα