"Ζήσε το ντέρμπι σου, μαζί μας"

Ο ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο να συμμετέχει σε μια πρωτοποριακή ενέργεια ενόψει του αυριανού ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Ο ΑΠΟΕΛ εφαρμόζει μια πρωτοποριακή ενέργεια αλληλεπίδρασης μεταξύ της ομάδας και του κόσμου του. Η προετοιμασία για το αιώνιο ντέρμπι, η προσμονή και η αγωνία, η ιεροτελεστία της αναμονής για την αναμέτρηση έχει για εμάς ξεχωριστή σημασία.

Καλούμε όλο τον κόσμο μας να συμμετάσχει σε αυτή την ενέργεια με ένα πολύ απλό τρόπο. Στέλνοντας μια

φωτογραφία στο #apoelomo

Μέσα από όσους συμμετάσχουν θα γίνει κλήρωση και 5 νικητές θα κερδίσουν από μια αναμνηστική φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Το μεγάλο βραβείο όμως θα είναι κάτι ξεχωριστό. Ο πρώτος νικητής από όσους θα συμμετάσχουν στέλνοντας την φωτογραφία τους είτε από τον δρόμο προς το στάδιο είτε στο αυτοκίνητο με την παρέα του είτε στο γήπεδο θα είναι αυτός που θα βραβεύσει και τον ποδοσφαιριστή που θα αναδειχθεί από τον κόσμο ως ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Η ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter ο οποίος είναι @apoelfcofficial. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

Ακολουθείστε και εσείς τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Twitter (@apoelfcofficial) και στείλτε τις φωτογραφίες σας στο #apoelomo

Keywords
Τυχαία Θέματα