«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα με Ντε Βινσέντι και τόνισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα της Ομόνοιας για τις καταγγελίες.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Η Ομόνοια προσπαθεί να εξετάσει δυο περιπτώσεις που είναι εντελώς διαφορετικές. Ο Μπαντιμπανγκά πάει μπροστά από τον βοηθό και τον βρίζει. Αυτό δεν ήταν στην αντίληψη του διαιτητή και παραπέμφθηκε από τον πειθαρχικό εισαγγελέα.

Εδώ δεν μπορείς να διακρίνεις ακριβώς τι λέει ο ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει ακουστικό υλικό
Αυτή τη βδομάδα έχω δει δυο περιπτώσεις σε αγώνα πρωταθλήματος και κυπέλλου να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε καμία αναφορά. Με όλο τον σεβασμό δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα της Ομόνοιας
Η Ομόνοιας λέει ότι κάκισε την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της. Μας πως κάκισε την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστής της αφού ο δικηγόρος υποστήριξε ότι δεν ύβρισε ο ποδοσφαιριστής (όπως αναφέρει το σκεπτικό); Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω σε ότι λέμε.
Όταν είμαστε ευαίσθητοι πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι σε όλες τις φορές που βλέπουμε κάτι το οποίο δεν είναι ορθό να συμβαίνει.
Εξ ανάγκης έπρεπε να κοιτάξουμε και σε βάθος χρόνου αυτή την πολιτική και να διαπιστώσουμε ότι αυτό συμβαίνει. Διαπιστώνουμε ότι και πέρσι τον Μάιο όταν ο Ρούμπιο ύψωσε το μεσαίο του δάκτυλο στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και όταν ο Σκέμπρι ανέβασε στο facebook την φωτογραφία του με τον χρηματισμό, δεν υπήρχαν τέτοιες ευαισθησίες.
Πρέπει να μπει ένα τέλος. Αυτοί που είναι αρμόδιοι θα πρέπει να το κάνουν χωρίς να επηρεάζονται από οποιονδήποτε
Η ΚΟΠ πρέπει να βάλει ένα παρατηρητή. Να κοιτάζει με λεπτομέρειες και αποδεικνύεται με οπτικοακουστικό υλικό και να γνωρίζουν τις γλώσσες όλων των ποδοσφαιριστών.
Δεν μπορούμε να χρεώνουμε αυτή την περίπτωση για κάτι που έκανε προηγουμένως ο Ντε Βινσέντι και εμείς ως ομάδα έχουμε τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή»

Για αγωνιστικά:
«Ο Αντωνιάδης θα μείνει εκτός λίγο πάνω από ένα μήνα. Ακριβής χρόνος απουσίας δεν μπορεί να γίνει, αφού κάθε ποδοσφαιριστής αντιδρά διαφορετικά
Πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για Καβενάγκι»

Για προπώληση:
«4 χιλιάδες προπώληση μέχρι στιγμής Θα ήμασταν ικανοποιημένοι να βλέπαμε 13 χιλιάδες στο ΓΣΠ»

Keywords
Τυχαία Θέματα