"Το λιοντάρι ήδη εντόπισε το υποψήφιο θύμα"

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση:

"Ένας σημαντικός αγώνας βρίσκεται μπροστά μας, ίσως ο πιο σημαντικός μέχρι στιγμής. Όλοι μας αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα του. Ο θεσμός του κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου μοιάζει να είναι η μόνη οδός προς τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ομάδα μας δείχνει να αφυπνίζεται τελευταία. Άλλος αέρας, ανεβασμένη ψυχολογία.

Τη Τετάρτη, σύσσωμη η οικογένεια

της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και με περίσσιο πάθος δίνει μια μεγάλη μάχη. Μία μάχη απέναντι σε όλα. Δια μέσου της μεγάλης αναταραχής και των όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες, ο ΑΕΛίστας καλείται να πολεμήσει για την ομάδα του. Τώρα είναι η στιγμή που ο καθένας μας, αφήνει τα πάντα όλα στην άκρη. Τώρα, για όλους τους λέοντες, η μόνη σκέψη και ο μόνος στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο πιστός προσκυνητής της Α.Ε.Λ. θα βρίσκεται στην ανατολική του Τσιρείου. Εκεί που καθήκον του είναι να βρίσκεται. Εκεί που πρέπει να δώσει τη ψυχή του, τη φωνή του και το πάθος του. Στοιχεία που κουβαλά εκ γενετής ο ΑΕΛίστας. Στοιχεία που πάντα μας έκαναν να διαφέρουμε από τον κάθε αλλόθρησκο. Η μαζικότατη παρουσία των ΑΕΛιστών στον αγώνα είναι κάτι σαν αυτονόητο!! Τους λόγους δεν θα τους αναλύσουμε. Ο καθένας μας ξέρει... Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στέλνει μήνυμα για εντονότατη και μαζικότατη συμπαράσταση του κόσμου μας, στους ποδοσφαιριστές μας. Τη Τετάρτη, η ομάδα μας και ο κόσμος μας έχουν μεγάλη μάχη. Γινόμαστε ΌΛΟΙ ένα και με φωνή καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Τη Τρίτη, καθ όλη τη διάρκεια της μέρας και με αποκορύφωμα το βράδυ, στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα λάβει χώρα μεγάλο πάρτι συγκέντρωσης για όλους τους λέοντες, εκεί στο κέντρο της πόλης μας, στον εναέριο. Ολωνων η παρουσία κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν σταματά. Καθήκον του κάθε ΣΥ.Φ.ΑΕΛίστα είναι να δηλώσει παρόν!! Ξεκινάμε τη μεγάλη μάχη από τον εναέριο. Συσπειρωνόμαστε ακόμα περισσότερο και με αποφασιστικότητα προσηλονόμαστε στο στόχο. Το λιοντάρι ήδη εντόπισε το υποψήφιο θύμα! Ξεκινάμε για να το κατασπαράξουμε.

Απαραίτητη η κίτρινη φανέλα.

Φωνή, φωνή, πιο δυνατά...

Υ.Γ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989"

Keywords
Τυχαία Θέματα