"Θέλουμε Ευρώπη" (βίντεο)

Ο ENDONG ULYSSE είναι ένα όνομα που μας έκανε εντύπωση από την περασμενη σεζον, αφήνοντας πολύ καλά σχόλια από τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος νοιώθει οικείος ως προς τις υπόλοιπες ομάδες και πολύ χαρούμενος που ανήκει στην οικογένειά μας!

– ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ;
Ναι ήταν καλή χρονιά για μένα πέρσι και

φέτος είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ερμή μιας και οι στόχοι είναι υψηλότεροι.

– ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
Ναι, είναι ευκολότερο να παίζεις σε ενα πρωτάθλημα που ήδη γνωρίζεις μιας και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσεις χρόνο για να κάτσεις να μελετήσεις τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες ξεχωριστά για την καθεμιά. Άρα αυτό ειναι πλεονέκτημα για εμένα.

– Ο ΕΡΜΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Όλοι γνωρίζουμε πως οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι υψηλότεροι. Όλοι θελουμε να πάμε Ευρώπη και για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά ,αφοσίωση και να παραμείνουμε ενωμένοι.

– ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΝΙΚΕΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ);
Όπως προανάφερα, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και κανείς να μην υποτιμά ή να αγνοεί τον άλλον και φυσικά συνεχή στήριξη από τους προπονητές μας.

– ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Να έρχονται οι φίλοι της ομάδας στα παιχνίδια να μας στηρίζουν και εύχομαι να τους κάνουμε περήφανους με νίκες και βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα