Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Κύπρια χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου διατήρησε το Παγκόσμιο της στέμμα, κατακτώντας για ακόμη μια φορά τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας



Η Καρολίνα Πελενδρίτου πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής (17/7/2015) επίδοση 1:17:99 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο της κατηγορίας SB13 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2015 που διεξάγεται στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Για την πρωταθλήτρια μας, ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που φθάνει στην κορυφή του κόσμου στο αγώνισμα της, μετά τους θριάμβους το 2010 στο

Αϊντχόφεν και το 2013 στο Μόντρεαλ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζοντας και το σύνολο του αθλητικού κόσμου του τόπου μας, συγχαίρει θερμά την Καρολίνα. Με τις περίλαμπρες επιτυχίες της τιμά την Κύπρο και τον αθλητισμό μας. Η Καρολίνα Πελενδρίτου και στη Γλασκώβη έδειξε το μεγαλείο της ψυχής και της θέλησης της. Με εντατική προσπάθεια και προετοιμασία, απέδειξε και πάλι, ότι είναι μια αθλήτρια-πρωταθλήτρια διεθνούς ακτινοβολίας.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Καρολίνα Πελενδρίτου. Ο Οργανισμός, της εύχεται ότι καλύτερο και μια εξίσου λαμπρή πορεία και στη συνέχεια. Τα θερμά συγχαρητήρια του ΚΟΑ στον προπονητή της, καθώς και στην οικογένεια της.

Ανακοίνωση ΚΟΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα