"Πρέπει να ελέγχω τον εαυτό μου κάποιες φορές"

Μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντε Βινσέντι τοποθετείται για την αποβολή του. Δεν δικαιολογείται ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ για την αποβολή του, αλλά τονίζει ότι κάποιες φορές πρέπει να ελέγχει και τον εαυτό του. Θα υποβληθεί σε εγχείρηση όπως ο ίδιος αναφέρει, στο χέρι.

Η δήλωση του Ντε Βινσέντι:

"Πρώτα απ' όλα είμαι χαρούμενος για μία ακόμη νίκη της ομάδας μου. Δεύτερο θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την κόκκινη κάρτα, είναι αλήθεια ότι ήθελα να δεχθώ την κίτρινη κάρτα

(σ.σ. ήταν στο όριο καρτών), αλλά θα έχανα τα επόμενα δύο παιχνίδια, επειδή κανείς δεν ξέρει ότι έχω σπάσει το χέρι μου και αγωνίζομαι έτσι εδώ και τρεις μήνες. Είναι πολύ σημαντικό σημείο για το πρωτάθλημα, το χέρι μου χειροτερεύει καθημερινά και πρέπει να κάνω επείγουσα εγχείρηση στις επόμενες μέρες. Επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήμουν στόχο λεκτικής πρόκλησης, όπως επίσης και σωματικής. Θέλω να επαναλάβω, δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την κόκκινη κάρτα, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει πολλά πράγματα που συμβαίνουν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Αγαπώ αυτό το παιχνίδι, έτσι το νιώθω, ξέρω ότι πρέπει να ελέγχω τον εαυτό μου κάποιες φορές... Θέλω να ζητήσω συγνώμη γι' αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα