Flydubai:Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για πράκτορα στο πλήρωμα

Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πράκτορα της CIA που βρισκόταν στην μοιραία πτήση της FlyDubai μεταδίδει ο ανταποκριτής του Σίγμα στην Μόσχα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πράκτορας είχε μαζί του μεγάλο ποσό χρημάτων που υπολογίζεται στα 27 και πλέον εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η περιοχή που βρίσκεται το αεροδρόμιο στο Ροστόφ, είναι αρκετά κοντά στον Καύκασο. Στην περιοχή αυτή η Δύση κατηγορεί εδώ και χρόνια την Ρωσία οτι γίνεται ξέπλυμα χρήματος και χρηματοδότηση

επιθέσεων.

Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί απο κάποια επίσημη πηγή. Εξάλλου την περιοχή της τραγωδίας χτενίζουν 700 άνδρες οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία που θα δώσουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Σε ενα περίπου μήνα θα αποκρυπτογραφηθούν τα μαύρα κουτιά που βρίσκονται για ανάλυση στην Μόσχα, έχοντας υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Ερωτήματα εξάλλου υπάρχουν και για την ασφάλεια του εν λόγω αεροδρομίου και το κύριο ερώτημα εστιάζεται στο γιατί να δώσει άδεια στο συγκεκριμένο αεροπλάνο να προσγειωθεί, ενώ σε τρείς άλλες εταιρείες δεν είχε δώσει έγκριση και προσγειώθηκαν σε κοντινά αεροδρόμια.

Keywords
Αναζητήσεις
αεροπορικο δυστυχημα ροστοφ με πρακτορα της cia
Τυχαία Θέματα