"Οι ένοχοι είναι τα σωματεία, ας τα βρουν μεταξύ τους"

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΟΥΕΦΑ Μάριος Λευκαρίτης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τους δύο φακέλους που ήρθαν χθες, ρίχνοντας καθαρά το φταίξιμο στα σωματεία. "Βάζω στοίχημα ότι σε λίγο θα αποχωρήσουν από το κυπριακό ποδόσφαιρο αυτοί που εμπλέκονται".

Οι δηλώσεις του Μάριου Λευκαρίτη στο Ράδιο Πρώτο:

"Αυτή είναι μία αρνητική εξέλιξη. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον έναν από τους δύο αγώνες. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον αγώνα κυπέλλου Καρμιώτισσα-ΑΕΚ, έχω δει τον φάκελο. Για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ ακόμη δεν έχω δει το φάκελο. Τον έχω

δει ως επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠ, ως εκ των αντιπροέδρων της ΟΥΕΦΑ. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έγινε τέτοιου είδους στοιχηματική δραστηριότητα που οφείλεται στην Καρμιώτισσα και ότι αυτή χειραγώγησε το αποτέλεσμα. Τα έχουμε παρακολουθήσει, ξέρεις πολύ καλά ότι έγιναν συσκέψεις περί συσκέψεων στην ΚΟΠ. Είναι γνωστοί οι κανονισμοί και οι ποινές. Περιμένω από την ΚΟΠ και είμαι βέβαιος ότι θα εφαρμόσει αυτό που αποφάσισε. Η σειρά των ποινών αποφασίσθηκε".

Είναι η πρώτη φορά από τη μέρα που πάρθηκαν οι αποφάσεις. Έχω υπόψιν μου τις εκθέσεις που στέλνονται. Θα ονομάζουν και θα κατονομάζουν τον υπαίτιο της χειραγώγησης του αποτελέσματος. Όταν τιμωρείται κάποιος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Κανένας δεν ξέρει αν θα έρθουν νέοι φάκελοι. Έτυχε και ήρθαν αυτές οι περιπτώσεις που ήταν κολλητές, δεν έχει σχέση η μία φάση με την άλλη. Ενώ ησυχάσαμε για 2-3 μήνες, το οποίο αποδεικνύει ότι όντως είχαμε στοιχήματα, ήρθαν σήμερα οι ευκαιριτζίδες και βάζω στοίχημα ότι σε λίγο θα αποχωρήσουν από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Να το γράψεις όπου θέλεις. Αυτό είναι μεγάλη χάρη μας που παίρνουμε αυτές τις πληροφορίες άμεσα και αποτελεσματικά. Οι ένοχοι είναι τα σωματεία, ας πάνε να τα βρουν μεταξύ τους για να δουν ποιος ευθύνεται. Η ΚΟΠ σωστά ενήργησε και θέσπισε κανονισμούς. Το μόνο που έκανε σαν επιπλέον ήταν στην πρώτη περίπτωση να υπάρχει ποινή 50 χιλιάδων αντί αποκλεισμός".

Keywords
Τυχαία Θέματα