Ιδιακέθ και Ακοράν για ΑΕΖ (βίντεο)

Ιμανόλ Ιδιακέθ και Ακοράν Ρέγιες μίλησαν στην κάμερα της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Nαι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σε εντός έδρας παιχνίδι δεν θα έχουμε παρουσία κόσμου. Ασφαλώς είναι κρίμα, αλλά πρέπει να δεχθούμε την τιμωρία και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη, για να την αφιερώσουμε ειδικά στον κόσμο αλλά και για μας. Οι τρεις βαθμοί

είναι η μοναδική μας επιλογή. Αρκετοί μπορεί να θεωρήσουν ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο μετά το αποτέλεσμα της ΑΕΖ στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαφορετικό. Είναι φυσιολογικό οι ομάδες όταν αγωνίζονται απέναντι μας να προσπαθούν να δείξουν την ποιότητα τους και να πετύχουν την έκπληξη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι 100% συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όταν δίνεις το 100%, δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα κερδίσεις σίγουρα, αλλά εσύ πρέπει να το προσπαθήσεις και να επικεντρωθείς σε αυτό», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά στο γήπεδο μας και για μας μοναδικός στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη και κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για το τέλος εύχομαι το παιχνίδι της Κυριακής να είναι το τελευταίο και να μην ξανασυμβεί να αγωνιστούμε χωρίς κόσμο», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα