"Ο κ.Πετρίδης προσπαθεί για επενδυτές" (ηχητικό)

"Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Πετρίδης προσπαθεί να βρει επενδυτές, υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον όμως δεν πρέπει να ψηλώνουμε τον πήχη και τις προσδοκίες του κόσμου", επεσήμανε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα δηλώσεων του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Πάντα η ΓΣ είναι σημαντική, θα έχει και τον απολογισμό της χρονιάς και τη λογοδοσία του προέδρου. Θα παρουσιαστούν οι οικονομικές

καταστάσεις αλλά και το στρατηγικό πλάνο της νέας σεζόν. Αποτελείται από τρεις πυλώνες, η μείωση του ρόστερ, η μείωση του μισθολογίου στο ρόστερ και η ποιοτική αναβάθμιση των ακαδημιών. Αύριο στις 18:00 στο Hilton και καλώ όλους τους μετόχους να παρευρεθούν. Είναι σημαντικό να έχουν μαζί τους την πολιτική ταυτότητα για να γίνεται πιο γρήγορα η εγγραφή.

Η προσπάθεια που εξυπακούεται το πλάνο για τη μείωση στο 10% έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο με τους Νάφιου, Τσόκο και Λεάλ. Πρέπει να πούμε ότι η περίπτωση Στάθη Αλωνεύτη δεν είναι μοναδική αφού και ο Πάρντο στο νέο του συμβόλαιο είχε δεχθεί με μειωμένες απολαβές και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι σε αυτό το πλαίσιο βάση της πρότασης του ΑΠΟΕΛ. Και η αποδέσμευση με τον Τάσσο Κίσσα έχει έρθει σε μία ελάχιστη αποζημίωση. Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε επίσημη κατάληξη με τον Νεκτάριο. Δεν έχουμε κάτι νεώτερο όσον αφορά τις μεταγραφές.

Για επενδυτές από Ουκρανία: Αν περάσει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα βάλουμε το οικονομικό πλάνο στο συρτάρι; Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Πετρίδης προσπαθεί να βρει επενδυτές, υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον όμως δεν πρέπει να ψηλώνουμε τον πήχη και τις προσδοκίες του κόσμου. Υπομονή και θα δούμε, δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια που θα γίνει για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να μπει σε τροχιά οικονομικής περισσυλογής. Είναι εύκολο στα λόγια, όμως δεν είναι εύκολο αν δεν υπάρχει βάθος χρόνου και να είσαι συνεπής σε χρονοδιάγραμμα και αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα