"Ο κόσμος να αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για το προχθεσινό τρίποντο σε βάρος της ΑΕΛ, αλλά και για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Για το προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με την καλύτερη άμυνα μέχρι σήμερα και η οποία δέχθηκε από τον ΑΠΟΕΛ

τα πρώτα δυο τέρματα σε αγώνα. Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να αντισταθμίσει τις συχνές διακοπές, δείχνοντας άλλα πλεονεκτήματα, πάθος και θέληση για τη νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Βλέπουμε την ΑΕΚ, μια ομάδα που μας κέρδισε και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή. Αυτό είναι το ζητούμενο για μας».

Για τα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι με την ΑΕΛ
«Είχαμε ενημέρωση για κάποια συμβάντα, αλλά καλύτερα να διατηρήσουμε το κλίμα σε καθαρά αγωνιστικό κομμάτι».

Για τις αναφορές της ΑΕΛ περί ρατσισμού
«Το θέμα ρατσισμού είναι μεγάλο θέμα, αλλά δεν ξέρουμε αν η ΑΕΛ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση. Δεν ακούσαμε κάτι τέτοιο, ο παρατηρητής κατέγραψε τα πάντα και είναι απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Είναι και θέμα προκλήσεων από τους ποδοσφαιριστές. Και είναι οι ίδιοι. Ας το αφήσουμε μέχρι εδώ».
Στη συνέχεια, ο κ. Πετεβίνος τόνισε ότι εγγράφηκε ο Ντελατόρε στη θέση του Μιλάνοφ.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
«Πρέπει να περιοριστούμε στον αγώνα της Κυριακής και να φιλοξενήσουμε μια ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Τότε δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τώρα που βελτιωθήκαμε πολύ».

Πόσο κόσμο περιμένουν
«Θέλουμε 10 χιλιάδες. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο γήπεδο. Θέλουμε πολύ περισσότερους από το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η ομάδα δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στον κόσμο. Αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Είναι η σειρά του κόσμου να στηρίξει την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα