"Ο Φαίδωνος αυτοδιορίστηκε ο Σέρλοκ Χόλμς της Κύπρου"

Τα πυρά του Δημάρχου Πάφου αντέστρεψε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών Ανδρέας Συμεού, ο οποίος χαρακτήρισε τον Φαίδωνα Φαίδωνος, ως τον Σέρλοκ Χόλμς της Κύπρου, που αυτοδιορίστηκε όπως σημείωσε και καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα.

Ο Ανδρέας Συμεού, καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, κάκισε ουσιαστικά την όλη συμπεριφορά του Δημάρχου Πάφου, ενώ παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

Εντωμεταξύ ο κ.Συμεού ανακάλεσε τα περί ψυχολόγων και ψυχιάτρων τους οποίους, όπως

είπε, πρέπει να επισκεφθεί ο κ.Φαίδωνος.

«Έχω εμπιστοσύνη στον Γενικό Εισαγγελέα. Το πρόβλημα μας δεν είναι ούτε ο Αρχηγός ούτε ο ΓΕ, είναι απ' εκεί και πέρα», είπε ο κ.Φαίδωνος.
«Δουλεύω 16 ώρες ως Δήμαρχος. Εκπληρώνω τα καθήκοντά μου θυσιάζοντας απίστευτες ώρες. Ας κάνει μια βόλτα στην Πάφο και να δει τι έγινε από την εποχή του Βέργα», ανέφερε ο κ.Φαίδωνος.

Αστυνομικές πηγές εξάλλου ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο κ.Φαίδωνος θέλει απλά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ίδιες πηγές ανέφεραν επίσης ότι ούτε ο Δήμαρχος Πάφου ούτε κανείς άλλος δεν έχουν δικαίωμα να μηδενίζουν το έργο της δικαιοσύνης. Πρόκειται σημείωσαν, για δηλώσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα