"Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να διαστρεβλώσει τη πραγματικότητα"

Για όλα τα θέματα μίλησε στο Ράδιο πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημήτριου. Δείτε τι είπε για ΑΠΟΕΛ, τεχνικό διευθυντή, Ασίς και τεχνικό διευθυντή.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Μένει ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη σεζόν. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του αγώνα για να μπούμε στο χτίσιμο της νέας Ομόνοιας. Το ΔΣ αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, κάτι που είναι αφετηρία και για τη νέα

χρόνια. Τι κάναμε λάθος, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικό. Για να βγούμε πιο δυνατοί πρέπει να πορευθούμε με αυτή τη συνταγή. Τίποτα δεν αποτελεί εύκολη δικαιολογία και τίποτα δεν βάζουμε κάτι στο χαλί. Υπάρχει αποφασιστικότητα για μία ισχυρή Ομόνοια. Βλέπουμε μία προσπάθεια από τον ΑΠΟΕΛ για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Δεν προσπαθούμε να βρούμε κανένα άλλοθι, μας χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν όσα συμβαίνουν στο γήπεδο. Πέρασαν τέσσερις ημέρες και κανείς από τους συνδιεκδικητές δεν τους έδωσε συγχαρητήρια τους ίδιους.

Κάποια μέσα σφυρίζουν αδιάφορα και μιλάω για συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Διαφορετικό κομμάτι η πορεία της ομάδας και διαφορετικό η διαιτησία. Στοίχημα μας να αποκτήσουμε σημαντικό πλεονέκτημα, ο κόσμος χρειάζεται να είναι δίπλα σε όλους και στον κ.Χριστοδούλου και στο ΔΣ και στους παίκτες.

Από τη στιγμή που και ο πρόεδρος και το ΔΣ μιλούν για ανάληψη ευθύνης, ασφαλώς περιμένει και ο κόσμος το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Αυτό περιμένουν και θέλουν να δουν, είναι αυστηρός κριτής. Υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους, πληγωθήκαμε πολύ σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να δώσουμε απαντήσεις. Κάναμε ήδη αρκετές ενέργειες για τον προγραμματισμό. Είμαστε σε μία φάση που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σύντομα, καλύτερα να παράγεις έργο και μετά να μιλάς για αποτελέσματα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι στο εξωτερικό και τρέχουν ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Θέλουμε να επενδύσουμε στο στοιχείο του Κύπριου ποδοσφαιριστή που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Δεν πρόκειται να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε ονόματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι με την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας να είναι σχεδόν έτοιμο το ρόστερ, να υπολείπονται λίγοι.

Ενοχλήθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου από τις δηλώσεις Αιρόσα. Κάναμε κάποιες ενέργειες να ξεκαθαρίσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την ΑΕΛ, αυτό το ξεκαθαρίζουμε.

Για τον τεχνικό διευθυντή: Θα έχουμε τεχνικό διευθυντή, αναμένεται με την επιστροφή του πρόεδρου να έχουμε εξελίξεις γι' αυτή τη θέση.

Για Ασίς: Ούτε και τώρα θα σχολιάσουμε τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος έρχεται σήμερα-αύριο και θα το δει.

Για τη Cyta: Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Είχαμε αποδεχτεί την πρόταση της Cytavision, υπάρχουν κάποια ζητήματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα